Ντιενγκ: «Θέλω να παίξω στην Ευρώπη»

Ντιενγκ: «Θέλω να παίξω στην Ευρώπη»

Ο 21χρονος μέσος από το Μάλι που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ μίλησε για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η πρώτη μεταγραφή για την ΑΕΚ στη χειμερινή περίοδο είναι γεγονός. Η Ενωση τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστισιτς και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ελληνική ομάδα για να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα ο Σέρβος μέσος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την απόκτηση του Κρίστισιτς στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλους ποδοσφαιριστές, με τον 21χρονο μέσο από το Μάλι, Αλιού Ντιένγκ, να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στην MC Algier της Αλγερίας και μάλιστα όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, στις αρχές Δεκεμβρίου υπήρξαν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τα οποία ανέφεραν ότι η Ενωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Αλιού Ντιένγκ, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπορντό και της Τουλούζ, μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη. «Θέλω να πάω να παίξω στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος μέσος.

Πρόσφατα, μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα και στην Γαλλία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον μέσο από το Μάλι, με το France Football να τονίζει ότι η Ενωση του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020: «Η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κλείσει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020», έγραφε μεταξύ άλλων το γαλλικό ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό εμφανίζουν την Ενωση ως την ομάδα που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Ντιενγκ, με την MC Algier ωστόσο να ζητάει περίπου 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Αφρικανό μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ