Φουλάρει και για τον «κόφτη» η ΑΕΚ, βασική επιλογή ο Ντιένγκ

Φουλάρει και για τον «κόφτη» η ΑΕΚ, βασική επιλογή ο Ντιένγκ

Τρέχουν οι εξελίξεις και για την δεύτερη προσθήκη της Ένωσης στο κέντρο, παίζει δυνατά η λύση του Σενεγαλέζου μέσου της MC Alger.

Ο Νέναντ Κρίστισιτς είναι στον δρόμο προς την Αθήνα, με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ να ολοκληρώνεται και τυπικά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Σέρβος χαφ θα φορά τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα 3,5 χρόνια και με την προσθήκη του η Ένωση θα καλύψει την βασική μεταγραφική της ανάγκη, βάζοντας από εκεί και πέρα πλώρη για τις υπόλοιπες κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Οι πληροφορίες θέλουν τους Κιτρινόμαυρους να έχουν δρομολογήσει και τη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή, που θα αφορά επίσης στον χώρο του κέντρου. Μετά την απόκτηση του Κρίστισιτς η ΑΕΚ κινείται για να εντάξει στο δυναμικό της και έναν ακόμα μέσο, που θα έχει ωστόσο περισσότερο ανασταλτικά χαρακτηριστικά. Στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου βρίσκεται ο Αλιού Ντιένγκ, ο Σενεγαλέζος μέσος της MC Alger που έχει κερδίσει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του τόσο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η υπόθεση του 21χρονου χαφ δεν είναι εύκολη όμως η Ένωση δείχνει αποφασισμένη να την φέρει στα μέτρα της. Οι συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου της Αλγερίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ΑΕΚ προσφέρει ένα ποσό που πλησιάζει στις 500.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον νεαρό άσο.

Το θέμα του Ντιένγκ είναι λοιπόν στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, χωρίς, ωστόσο, να είναι το μοναδικό που απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους. Μιας και πίσω από τον Ντιένγκ υπάρχουν και εναλλακτικές για τη θέση του «κόφτη», μεταξύ των οποίων είναι και η περίπτωση του Αλί Ντομ της Ρεμς, που είχε αποκαλύψει to10.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=uD9DywubkbU

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ