Οι κορυφαίοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές του 2018: 5ος ο Μιλιβόγεβιτς, 8ος ο Πρίγιοβιτς, 18ος ο Βούκοβιτς

Οι κορυφαίοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές του 2018: 5ος ο Μιλιβόγεβιτς, 8ος ο Πρίγιοβιτς, 18ος ο Βούκοβιτς

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές του 2018, όπως ψηφίστηκαν σε κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Σερβίας. Πρίγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς και Βούκοβιτς οι «Έλληνες» της λίστας. Δείτε την τελική τετράδα και το φαβορί για την πρωτιά.

Η γνωστή σερβική ιστοσελίδα Zurnal διεξήγαγε ψηφοφορία σχετικά με τους κορυφαίους εν ενεργεία Σέρβους ποδοσφαιριστές, στην οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του.

Ο λόγος κατ’ αρχάς για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ως γνωστόν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και η πορεία του στο «τουρνουά» των Σέρβων, σταμάτησε στα… προημιτελικά. Ναι, η ψηφοφορία έχει μία δόση πρωτοτυπίας, αφού προκειμένου να της προσδοθεί ενδιαφέρον από τους Σέρβους δημοσιογράφους, διεξάγεται σε μορφή Champions League!

Αρχικά είχαμε ομίλους και έπειτα συνεχίσαμε από την προημιτελική φάση, στην οποία βρέθηκε τόσο ο Πρίγιοβιτς όσο και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Συγκεκριμένα, ο νυν παίκτης της Κρίσταλ Πάλας τερμάτισε στην 5η θέση και ο Πρίγιοβιτς στην 8η, μπροστά από παίκτες όπως ο Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα, ο Ματίγια Νάστασιτς της Σάλκε και ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Ζενίτ. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς, τερμάτισε στη 18η θέση.

Παραδόξως, ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο βρέθηκε στην 7η θέση, ενώ στην τετράδα, αφού αυτήν την ώρα διεξάγονται τα ημιτελικά, βρίσκονται οι Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντούσαν Τάντιτς (Σαουθάμπτον) και Λούκα Γιόβιτς (Άϊντραχτ Φρανκφούρτης). Φαβορί για την πρώτη θέση είναι ο μέσος των Κόκκινων Διαβόλων.

Οι αναγνώστες μπορούν να καταθέσουν τη γνώμη τους, ωστόσο η πορεία του τουρνουά καθορίζεται αποκλειστικά από τις ψήφους επιλεγμένων δημοσιογράφων της Σερβίας. Η ψηφοφορία διεξάγεται από το συγκεκριμένο Μέσο για 27η φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ