Λόπες: «Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία -Δύσκολα θα φύγω από την ΑΕΚ»

Λόπες: «Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία -Δύσκολα θα φύγω από την ΑΕΚ»

Ο Ελντερ Λόπες μίλησε στην Πορτογαλία για την ανοιχτή διαπραγμάτευση του με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο.

Ο Ελντερ Λόπες τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού. Χειρουργήθηκε αρχές Οκτωβρίου και πλέον είναι στο γήπεδο όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος τον Μάρτιο για να γυρίσει στο κανονικό πρόγραμμα, την ώρα που έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ μέχρι το 2022. Μία πρόταση που του έγινε ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης του από τη διοίκηση, σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Ωστόσο, ο Λόπες ακόμη δεν έχει συμφωνήσει κάτι για το οποίο μιλά και ο ίδιος σε συνέντευξη του στο πορτογαλικό ραδιόφωνο «Rádio Renascença».

«Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για ακόμη τρία χρόνια με νέο συμβόλαιο, κάτι που διαπραγματευόμαστε. Τώρα πρέπει να είμαι έτοιμος για να γυρίσω για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Εχω δεχθεί προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δεν είναι εύκολο διότι οι συνθήκες που έχω εδώ στην ΑΕΚ τις έχουν μόνο στα τρία μεγάλα κλαμπ. Ετσι πιστεύω ότι δύσκολα θα φύγω, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος αριστερός μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ