Παϊρότζ για Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Παϊρότζ για Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ρουμανίας, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου! Ομάδα για την οποία ενδιαφέρθηκε προ ολίγων μηνών ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Η υπόθεση του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ που ταλαιπωρεί εδώ και πολλούς μήνες τον Παναθηναϊκό, λαμβάνει ακόμη χειρότερη τροπή, αν ισχύει ρουμανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα Gazeta Sporturilor ο Ταϊλανδός προτίθεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου έναντι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων! Θυμίζουμε ότι ην ομάδα της Ρουμανίας είχε φτάσει κοντά στο να την αναλάβει ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου Κωνσταντινίνος Τσακίρης

Μεσολαβητής στο νέο αυτό deal του Παϊρότζ είναι ο Ρουμάνος τεχνικός Μιρτσέα Ρέντνικ, ο οποίος την διετία 2016-18 κάθισε στον πάγκο Μουσκρόν, έχοντας ως επικεφαλής του τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι η υπόθεση αυτή έχει προχωρά εδώ και περίπου ένα μήνα. Άνθρωπος κοντά στην διοίκηση της ομάδας σημειώνει: «Ο Ρέντνικ υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Σε αυτό το σημείο του ρεπορτάζ των Ρουμάνων εμφανίζεται και το όνομα του Πιεγκμπονσάντ. Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος κάνει αναδρομή στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ταϊλανδού γύρω από τα σπορ κάνοντας λόγο για…  εικονική εξαγορά της Μουσκρόν από τον Ζάχαβι, ενώ ακόμη αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο

Επίσης γίνεται αναφορά για την εταιρεία του την PanAsia αλλά και τα προβλήματα του με την βελγική νομοθεσία και τις κατηγορίες περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω off-shore.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την εξής ατάκα από το εν λόγω κείμενο που λέει «…το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο επηρέασε το πρότζεκτ για την αγορά του Παναθηναϊκού, το οποίο μπλόκαρε».

Μάλιστα η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Μιρτσέα Ρέντνικ, ο οποίος αρνείται την ανάμειξη των Ζάχαβι και Ραμαντάνι, ενώ «θολώνει» το τοπίο όσον αφορά τον Παϊρότζ: «Όχι δεν είναι κάποιος από τους πρώτους δύο. Είναι κάποιος που πρόσφατα αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε ακόμα όλα τα στοιχεία, περιμένουμε ακόμα κάποια χαρτιά. Αλλά ναι. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας. Ο κύριος Νεγκόιτσα θέλει να πουλήσει. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πιεγκμπονσάντ. Ξέρετε πως είναι η υπόθεση. Μερικές φορές άλλα σας λέω κι άλλα εννοείτε. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι φίλος μου και υπήρξε αφεντικό μου στο παρελθόν».

Εξάλλου, όπως σημειώνεται η απαίτηση του ιδιοκτήτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου αγγίζει τα 6,6 εκατομμύρια δολάρια, με τους Ρουμάνους να υποστηρίζουν ότι δεν είναι απαγορευτικό ώστε το deal να ολοκληρωθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ