Προς παραμονή ο Κολοβέτσιος – Τι γίνεται με Κουλιμπαλί, Λύρατζη

Προς παραμονή ο Κολοβέτσιος – Τι γίνεται με Κουλιμπαλί, Λύρατζη

Η μικρή διαφορά στο οικονομικό δεν είναι ικανή να χαλάσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια. Η κουβέντα με Κουλιμπαλί και η ισχύει με τον Λύρατζη, που αποκάλυψε to10.gr.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναμένεται σύντομα να σφραγίσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Το συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει το συντομότερο την υπόθεση κι έχει ήδη κάνει επαφές με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο, είναι μικρή και δεν δείχνει ικανή να οδηγήσει την υπόθεση σε ναυάγιο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, διότι είναι έμπειρος, σοβαρός επαγγελματίας, παίζει για την ομάδα κι έχει ταιριάξει στη φιλοσοφία της. Επιπλέον, είναι από τους πλέον βελτιωμένους παίκτες σε σχέση με πέρσι, κάτι που δήλωσε πρόσφατα και ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης.

Οι ετήσιες αποδοχές, παράλληλα, του Κολοβέτσιου αναμένεται να κυμανθούν κοντά στις  200.000 ευρώ (τώρα είναι μεταξύ 150.000-170.000 ευρώ)και θα υπάρχουν και κάποια μπόνους. Δεν είναι υπερβολικό το ποσό για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, όταν πρόκειται για έναν βασικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τις εμφανίσεις του, κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική. Το θέμα δεν θα τραβήξει πολύ και μέσα στον Ιανουάριο λογικά θα έχει θετική κατάληξη.

Όσον αφορά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Νταμπίζας επίσης έχει κάνει κάποιες πρόχειρες συζητήσεις και σύντομα θα γίνει η τελική πρόταση. Στην υπόθεση, όμως, του Αφρικανού υπάρχουν πολλά «αν». Ο Κουλιμπαλί βαδίζει στα 30 του χρόνια και θέλει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ενδεχομένως το καλύτερο στην καριέρα του. Είναι άγνωστο ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο για ποια θέση θα υπολογίζεται.

Αυτό θα φανεί στον δεύτερο γύρο κι αν δεν βγάλει τραυματισμούς, όπως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αν πηγαίνει για στόπερ, τότε θα έχει πιο πολλές πιθανότητες παραμονής. Για δεξιό μπακ υπάρχει ο Γιόχανσον, ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέραμε, έχει ψηλά στη λίστα τον 19χρονο Λύρατζη του ΠΑΟΚ και υπάρχει πιο πίσω ο Αποστολάκης, αλλά ο τελευταίος δεν αποκλείεται να προορίζεται για δανεικός το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ