Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Οι επιτροπές πήραν το πρωτάθλημα από τον Ραζβάν»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Οι επιτροπές πήραν το πρωτάθλημα από τον Ραζβάν»

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, λέγοντας πως «ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο αλλά του πήραν το πρωτάθλημα οι επιτροπές»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψηφίστηκε από την εφημερίδα Gazzetta Sporturilor ως ο κορυφαίος Ρουμάνος προπονητής για την χρονιά που φεύγει και ο πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην διάκριση που κατέκτησε ο γιος του.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως και ο πολύπειρος προπονητής, που τώρα εργάζεται στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας, στάθηκε στα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα λέγοντας πως «οι επιτροπές έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Ραζβάν».

Μετά δηλαδή από τον Ραζβάν και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κινείται στο ίδιο μοτίβο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας ν’ αναφέρει.

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν. Έχει δουλέψει σε αντίξοες συνθήκες καθώς βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αναβολές αγώνων σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο Ραζβάν παλεύει τώρα για τον δεύτερο τίτλο του στην Ελλάδα. Νομίζω ότι τον κατέκτησε την περσινή σεζόν αλλά του τον έκλεψαν οι επιτροπές».

Στο ίδιο μήκος και η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος υποστήριξε. «Οι ομάδες που έχω δουλέψει έκαναν ένα βήμα μπροστά. Η Ξάνθη έφτασε για παράδειγμα στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κατέκτησα το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ αλλά και το πρωτάθλημα, το οποίο μας το πήραν. Για το 2019 σκεφτόμαστε μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά το κατακτήσαμε και πέρυσι αλλά μας το πήραν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ