Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές πιέζονται και κάνουν μεγάλα λάθη»

Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές πιέζονται και κάνουν μεγάλα λάθη»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος, τόνισε πως οι διαιτητές πιέζονται και ανέφερε για ακόμη μια φορά το περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του σε ρουμανικό μέσο ενημέρωσης αναφέρθηκε στην άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, αλλά και στην πίεση που έχουν οι Έλληνες ρέφερι.

Επίσης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι του ξυλοδαρμού του Λαρισαίου ρέφερι, ενώ για ακόμη μια φορά στάθηκε στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το γκολ που ακύρωσε ο Κομίνης στον Δικέφαλο του βορρά.

«Ελπίζω πώς η ελληνική αστυνομία θα ρίξει φως στην υπόθεση. Ζω τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζω την πίεση με την οποία ζουν οι διαιτητές, είναι τεράστια. Πιέζονται και κάνουν μεγάλα λάθη, όπως το γκολ που μας ακύρωσαν με την ΑΕΚ στο 90’ της αναμέτρησης. Πρώτα μέτρησε το γκολ και μετά από πέντε λεπτά το ακύρωσαν! Ελπίζω να δοθεί λύση στην κατάσταση αυτή. Είμαι στο πλευρό των διαιτητών γιατί τα όσα συνέβησαν ξεπερνάν τα όρια», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ