Η επιστροφή στο Ρέντη και η Ξάνθη

Η επιστροφή στο Ρέντη και η Ξάνθη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυρίζουν την Τετάρτη σε ρυθμούς προπονήσεων με τον Μαρτίνς να δίνει εντολή για φουλ ένταση. Το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη και ο στόχος των πειραιωτών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την πρώτη μέρα του χρόνου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς είχε χαρίσει στους ερυθρόλευκους την προπόνηση της πρωτοχρονιάς. Έτσι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πέρασαν την πρώτη μέρα του 2019 με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την Τετάρτη επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων στο Ρέντη.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων θα συνεχιστεί από εκεί που… σταμάτησαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Με προπόνηση σε φουλ ένταση καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να είναι πανέτοιμη η ομάδα του με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην δουλειά στο Ρέντη, θεωρώντας πως μέσα από το εντατικό πρόγραμμα προπόνησης θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της η ομάδα του. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι η ομάδα του Πειραιά παίζει σε τρεις διοργανώσεις κι αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Αυτή την στιγμή,με τα υπάρχοντα δεδομένα, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι αυτό εναντίον της Ξάνθης για το Κύπελλο και οι πειραιώτες θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Πειραιά στο πρώτο ματς απέναντι στην ομάδα της Θράκης και ο Μαρτίνς θα μιλήσει στην προπόνηση της Τετάρτης στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα ζητήσει από τους ερυθρόλευκους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς και να έχουν μεγάλη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων. Δεν είναι τυχαίο αλλωστε ότι ο Μαρτίνς δούλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα πάνω στα τελειώματα των φάσεων στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Το σημαντικό για τον προπονητή των ερυθρόλευκων είναι πως τόσο ο Χριστοδουλόπουλος όσο και ο Χασάν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Αμφότεροι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στην διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ