Ο Χαϊραντίνοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Χαϊραντίνοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων.

Ο Χάρις Χαϊραντίνοβιτς που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του σε μέσο του Μαυροβούνιου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Όσιγιεκ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Κροατικής ομάδες έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων.

Ο ίδιος φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Όσιγιεκ. Στουτγκάρδη, Χετάφε, Ρεν και Αμιέν εξετάζουν την περίπτωση του Βόσνιου το συμβόλαιο του οποίου λήγει 2020. Ο Χαϊραντίνοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport.novi.ba» δήλωσε: «Στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με υπέροχη ατμόσφαιρα και η Γαλλία είναι εξαιρετική για νέους παίκτες όπως και εγώ, που θέλουν να δουλέψουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στην Primera παίζεται φανταστικό ποδόσφαιρο που το προτιμώ, ενώ η Bundesliga και η γερμανική πειθαρχία και το πνεύμα μάχης σίγουρα θα με καλωσόριζε επίσης».

Εν συνεχεία ο Βόσνιος είπε: «Δεν ενδιαφέρομαι για μεταγραφικά ζητήματα και παραμένω προσηλωμένος στην προπόνησή μου, ξέροντας το τι μπορώ να βγάλω στο γήπεδο. Είμαι πεπεισμένος πως μόνο αν μείνω αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και βελτιώσω το παιχνίδι μου, θα έρθουν τελικά προτάσεις από κλαμπ της ευρωπαϊκής ελίτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ