Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος που νοίκιασε το αυτοκίνητο για την επίθεση στον Τζήλο

Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος που νοίκιασε το αυτοκίνητο για την επίθεση στον Τζήλο

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τον άνδρα που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο - Στην Αττική νοίκιασε το αυτοκίνητο.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διεθνή ρέφερι, Aθανάσιου Τζήλου, είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα (02/01) με τις συλλήψεις των δραστών να είναι προ των πυλών!

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα στοιχεία, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού κατέγραψαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης και οι Αρχές ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ενός. Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε το λευκό αμάξι, μάρκας Polo, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος άνδρας, προ ετών είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Με το λευκό polo που νοικιάστηκε από την Αττική όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνδρες έφτασαν στην Λάρισα αργά το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου. Μετά την επίθεση στον Τζήλο έφυγαν και πάλι με το ίδιο αμάξι και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό, όπου και τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ