Οι Τούρκοι επιμένουν για Πέλκα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει

Οι Τούρκοι επιμένουν για Πέλκα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον δίνει

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο παίκτης του Δικέφαλου κοστίζει 7,5 εκ. ευρώ αλλά δεν πωλείται προς το παρόν από τον ΠΑΟΚ.

Τους τελευταίους έξι μήνες διάφορα τουρκικά ΜΜΕ έχουν γράψει πολλές φορές για φλερτ ομάδων της Κωνσταντινούπολης με τον Δημήτρη Πέλκα.

Για τον διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ έχουν ενδιαφερθεί και η Γαλατάσαραϊ, και η Μπεσίκτας αλλά και η Φενέρμπαχτσε, η οποία φαίνεται ότι είναι αυτή που επιμένει περισσότερο καθώς αναμένεται να επανέλθει για την απόκτησή του.

Μάλιστα η παρουσία του Πέλκα στην Πόλη πριν από λίγες μέρες στη διάρκεια των διακοπών του φούντωσε νέα σενάρια, τα οποία διέψευσε ο ίδιος κατηγορηματικά.

Η «Sabah» φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Πέλκας κοστολογείται στα 7,5εκ. ευρώ και σημειώνει ότι η Φενέρμπαχτσέ δεν κατάφερε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι παρά τις προτάσεις που έκανε, καθώς δεν παραχωρείται από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει κανένα από τα βασικά του στελέχη μέσα στον Ιανουάριο, καθώς θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Φενέρμπαχτσε θα κάνει νέα πρόταση το προσεχές καλοκαίρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ