Σολδάνο: «Θα βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» (vid)

Σολδάνο: «Θα βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» (vid)

Απόλυτα ξεκάθαροι είναι οι στόχοι του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει με αυτοθυσία την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο Αργεντινός φορ, Φράνκο Σολδάνο, έφτασε σήμερα στη χώρα μας κι αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τα ερυθρόλευκα και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των Ερυθρόλευκων στο YouTube. Ο 24χρονος άσος ευχαρίστησε τους  ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υποδοχή και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει κάθε στόχο του!

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Όλοι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί από την ώρα που έφτασα εδώ. Οι στόχοι μου είναι πολύ ξεκάθαροι. Να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ, ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από αυτό, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Θέλω να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ. Πέρα από το ότι είμαι επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, είμαι και ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης. Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και θα βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι Πειραιώτες στα social media με την πρώτη μέρα του Σολδάνο:

https://www.youtube.com/watch?v=oPWEep4xoho

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ