Τέρμα τα γκάζια ο Αστέρας (4-0)

Τέρμα τα γκάζια ο Αστέρας (4-0)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα την Κέρκυρα με 4-0 και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα την Κέρκυρα με 4-0 και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Οι Αρκάδες πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Μιχάλη Μανιά. Ο 27χρονος σέντερ φορ του Αστέρα πέτυχε δύο γκολ και πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 3-0, με την Κέρκυρα να μην μπορεί ν’ αντιδράσει.

Σούπερ Μανιάς και Καλτσάς

Ο Αστέρας είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και φρόντισε να το δείξει και απέναντι στην Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το καλύτερο τους ημίχρονο τη φετινή σεζόν (το πρώτο) και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλο τους να πάρει ούτε ανάσα.

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα πολλά κενά στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και κατάφερε να κλειδώσει την κατάκτηση των τριών βαθμών από το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν απ’ τα πρώτα λεπτά ότι ήταν αποφασισμένοι να μπουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και με ηγέτη τον Μανιά έκαναν πάρτι με τους αμυντικούς της Κέρκυρας. Ο σέντερ φορ του Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 20’ ανοίγοντας το δρόμο για την άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν και με μπροστάρηδες τον Έλληνα στράικερ και τον Καλτσά, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια εύκολη νίκη, καθώς ο Αστέρας προηγήθηκε με 3-0, πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Απογοήτευσε η Κέρκυρα

Σε ότι αφορά την Κέρκυρα, οι νησιώτες πραγματοποίησαν τη χειρότερη τους εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη και τα πλήρωσαν ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν μπόρεσαν ν’ απειλήσουν τους γηπεδούχους.

Κοιτάζει ψηλά ο Αστέρας

Η ομάδα της Τρίπολης έκανε συντήρηση στο δεύτερο μέρος καθώς δεν είχε λόγο να πατήσει κι άλλο γκάζι. Η Κέρκυρα αδυνατούσε να βρει δημιουργία για να γίνει απειλητική και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαλαρό τέμπο. Η ουσία πάντως για τους γηπεδούχους είναι ότι βρίσκονται πλέον στην πρώτη πεντάδα και συζητούν για άλλους στόχους, μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Το κλειδί Ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε να καθαρίσει το ματς από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη.

10άρι Ο Μανιάς ήταν ο σκόρερ δύο γκολ του Αστέρα και γενικά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων ήταν διαρκής απειλή για την εστία της Κέρκυρας.

Στον πάγκο Η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν απογοητευτική. Πολλά λάθη και καμιά συνοχή στην αμυντική γραμμή της Κέρκυρας.

Γιατί κόουτς Ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης είδε την ομάδα του να καταρρέει στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός δεν «διάβασε» καλά το ματς.

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 4-0

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Βοηθοί: Καρατζίκας, Καρσιώτης

Γκολ: 20’, 55’ Μανιάς, 29’ Τόνσο, 44’ Καλτσάς

Κίτρινες κάρτες: 43’ Πασαλίδης – 12’ Επστάιν, 61’ Μπαλάφας

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (77’ Μπέρτος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης Γιαννούλης, , Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56’ Ισνάλντο), Μανιάς (65’ Δουβίκας).

Κέρκυρα (Α. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες,  Αρτυματάς, Ιωάννου,  Σοϊλέδης,  Σιόντης, Κρητικός (46’ Ζορμπάς), Μπαλάφας, Γεωργίου (46’ Σπίνουλας), Επστάιν (69’ Ντιόγκο), Παμλίδης.

Θυμηθείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ