Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Χωρίς την παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πραγματοποιήθηκε η αποψινή προπόνηση με τον Σέρβο επιθετικό να επιθετικό να εξασφαλίζει διήμερη άδεια, καθώς έχει ξεσηκωθεί με την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που όπως όλα δείχνουν γίνεται… Σαουδάραβας, όπως γνωρίζετε από τις 21 Δεκεμβρίου, και την αποκάλυψη του «10» και του «Agent Leaks» και η απουσία του από την προπόνηση του Σαββάτου (05/01) έρχεται να επιβεβαιώσει περαιτέρω την επικείμενη μεταγραφή του στην ομάδα των Εμιράτων.

Ο Σέρβος επιθετικός δεν έδωσε το «παρών» στην Ασπρόμαυρη προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας με την Αλ Ιτιχάντ να βρίσκεται πιο κοντά πια στην απόκτησή του. Αντίθετα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και όχι στο Αθλητικό Κέντρο της Σουρωτής, όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός. Όλοι εκτός του Σέρβου στράικερ ήταν παρόντες!

Ο πρώτος σκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας αιτήθηκε να απουσιάζει τόσο από την σημερινή όσο και την αυριανή προπόνηση του Δικεφάλου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εντείνει την πίεση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Τζέντα. Ο Γιάννης Μυστακίδης ξαναφόρεσε τα ασπρόμαυρα  αφού επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κρίσιμες είναι οι ώρες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να μην βρίσκεται στην προπόνηση, όχι όμως και στην Σαουδική Αραβία, καθώς εξασφάλισε από την ΠΑΕ διήμερη άδεια για να ηρεμήσει μετά τα όσα προηγήθηκαν με την μυθική πρόταση της Αλ Ιντιχάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι σε άμεση επαφή με τον 28χρονο επιθετικό προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση που ήρθε από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία καλύπτει την ρήτρα αλλά και γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό του Πρίγιοβιτς με πολλά πετροδολάρια. Στην ΠΑΕ επιθυμούν την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν και εξαντλούν όλα τα περιθώρια προκειμένου να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Τα λεφτά, όμως που προσφέρουν οι Άραβες είναι πολλά για τον Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο να έχει ξεσηκωθεί  κάτι που δυσκολεύει πολύ τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ