«Βλέπει» Ουάρντα η Γουέστ Μπρομ!

«Βλέπει» Ουάρντα η Γουέστ Μπρομ!

Η βρετανική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και μάλιστα έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ!

Στην ελληνική αγορά φαίνεται πως έχει ρίξει τα δίχτυα της η Γουέστ Μπρομ, με την βρετανική ομάδα να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα!

Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου καλοβλέπουν τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Δικεφάλου.

Για την ώρα βέβαια η Γουέστ Μπρομ δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον Δικέφαλο λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τους Ασπρόμαυρους πάντως να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα του Ντάρεν Μουρ δίνει μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και μετά το πέρας 26 αγωνιστικών είναι στην 4η θέση με 46 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ