Αλύγιστος και αήττητος Λεβαδειακός!

Αλύγιστος και αήττητος Λεβαδειακός!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός βρήκε αντίδραση στο γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παραμείνει για 8η αγωνιστική αήττητος και ψηλά στην βαθμολογία με 14 βαθμούς! Η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η πρώτη που θα ανάγκαζε τον Λεβαδειακό […]

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός βρήκε αντίδραση στο γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παραμείνει για 8η αγωνιστική αήττητος και ψηλά στην βαθμολογία με 14 βαθμούς!

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η πρώτη που θα ανάγκαζε τον Λεβαδειακό σε ήττα καθώς προηγήθηκε με το γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, ελέγχοντας το ματς στην επανάληψη και στο 63΄φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Γιακουμάκη.

Το ματς ήταν εξαιρετικό με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες με τον Μαυροπάνο να σκοράρει στο 75΄αλλά σωστά το γκολ να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

Το κλειδί: Η αντίδραση του Λεβαδειακού στην επανάληψη μετά το σοκ του γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις ήταν αυτή που έπρεπε για να μπορέσουν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε άγρια ομορφιά στο παιχνίδι.

10αρι: Ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κρατώντας όρθια την ομάδα του απέναντι σε ένα πολύ καλό ΠΑΣ.

Στον πάγκο: Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Επασί ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε. Δεν είχε γρήγορη αντίληψη του Κόντε.

Γιατί κόουτς: Τα λάθη του στις αρχικές του επιλογές φρόντισε να διορθώσει ο Ανιγκό κάνοντας με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δύο αλλαγές. Γιακουμάκης και Μπελντεζουανί έδωσαν πνοή στον Λεβαδειακό.

Διαιτητής: Καλή η διαιτησία, δεν επηρέασε τον αγώνα. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μαυροπάνου

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Τσαμούρης
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Σπυρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο Αμαράλ (46΄Μπελντεζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46΄Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Γιάννης Πετράκης) Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87΄Μανθάτης), Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (77΄Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87΄Σολτάνι)

Γκολ: 63΄Γιακουμάκης/45+ Κόντε

Κάρτες: 15΄Λεονάρντο, 54΄Μπουκουβάλας, 55΄Μεντί, 92΄Νιασέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ