Έκτακτο: Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό

Έκτακτο: Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό

Απόλυτη δικαίωση για τον Ολυμπιακό στο Διαιτητικό Δικαστήριο! Έπεσε σαν χάρτινος πύργος η παρανομία της... εξυγιανσης στην Σούπερ Λιγκ. Απο την 16η αγωνιστική ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα!

Η νομιμότητα διασφαλίστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό να δικαιώνεται απόλυτα για την προσφυγή του! Μια απόφαση του δικαστηρίου που αποτελεί μια ηχηρή «σφαλιάρα» στην εξυγίανση και τους τιμητές της που θεωρούν πως μπορούν να είναι πάνω από κανονισμούς και νόμους!

Λίγο μετά το φινάλε της εκδίκασης το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε άμεσα να δικαιώσει τον Ολυμπιακό. Μια δικαίωση που δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά από τους δικαστές ακολουθώντας άλλωστε τους κανονισμούς και όχι τα όσα ήθελε να επιβάλλει η εξυγίανση στην Λίγκα!

Πλέον με την απόφαση του δικαστηρίου και τον «διασυρμό» της απίστευτης παρανομίας που επιχείρησε να κάνει η Λίγκα και οι 13 ομάδες που συμφώνησαν να αφήσουν στην άκρη τους κανονισμούς, το πρόγραμμα αλλάζει και το πρωτάθλημα ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από την 16η αγωνιστική.

Κάτι που σημαίνει όσον αφορά τους πρωτοπόρους πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, εκεί που πέρσι έκανε την τελευταία του ήττα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Λιβαδειά, ο Ατρόμητος εντός με τον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ στα Γιάννενα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Άρης – Λαμία
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
ΟΦΗ – Πανιώνιος
Λάρισα-Απόλλων
Παναθηναϊκός – Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να οριστεί ακριβής ημερομηνία για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, που είχε αναβληθεί και θα είναι εμβόλιμη όπως άλλωστε ορίζει ο ΚΑΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ