Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Λόπες

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Λόπες

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλντερ Λόπες, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ανανέωση του Έλντερ Λόπες με την ΑΕΚ επισημοποιήθηκε, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίς το πρωί to10.gr. Ο αριστερός Πορτογάλος μπακ ήρθε στην Αθήνα χθες και βρέθηκε στα Σπάτα, προκειμένου να βρεθεί με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, την ώρα που βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής από το σοβαρό τραυματισμό του.

Το μεσημέρι της Τρίτης (08/01), λοιπόν, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και διευθετήθηκαν, ώστε να πέσουν οι υπογραφές για το νέο του συμβόλαιο, που θα τον δεσμεύει με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με αυξημένες αποδοχές συγκριτικά με την προηγούμενη διετή συμφωνία που είχε με την ομάδα. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους εδώ και καιρό, με τη συμφωνία να επικυρώνεται σήμερα και τυπικά.

Μια συμφωνία που έγινε με εντολή Δημήτρη Μελισσανίδη, αμέσως μετά το σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου ακραίου αμυντικού.

Η ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από την Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ