Προπονητής Ουνιόν: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε πολύ φθηνά»

Προπονητής Ουνιόν: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε πολύ φθηνά»

Ο Λεονάρντο Μαντιγιόν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αργεντινού στράικερ, τονίζοντας ότι πουλήθηκε πολύ λίγα συγκριτικά με την αξία του.

H πώληση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στο εσωτερικό της Ουνιόν Σάντα Φε, με τους φιλάθλους της αργεντίνικης ομάδας να ασκούν πολύ έντονη κριτική στον πρόεδρο του συλλόγου, Λουίς Σπαν.

Οι οπαδοί της Ουνιόν κατακρίνουν τον Σπαν, καθώς θεωρούν ότι τα χρήματα που πήρε η ομάδα του για την πώληση 24χρονου είναι πολύ λίγα συγκριτικά με την αξία του παίκτη. Ο ίδιος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, τονίζοντας ότι το κακό δεύτερο μισό της Ουνιόν επηρέασε και τη «μετοχή» του Σολδάνο.

«Ελπίζαμε ότι ο Σολδάνο θα κάνει καλές εμφανίσεις στο δεύτερο εξάμηνο και θα ανέβει κατακόρυφα η αξία του. Δυστυχώς, όμως, η ομάδα δεν τα πήγε καλά. Οι άσχημες εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα και την πτώση της αξίας του Σολδάνο», ανέφερε ο Σπαν.

Σήμερα, ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Μαντιγιόν, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις εξελίξεις στην Ουνιόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πώληση του Σολδάνο. Ο τεχνικός του αργεντίνικου συλλόγου τόνισε ότι ο 24χρονος πουλήθηκε πολύ φθηνά!

«Ο Σολδάνο πουλήθηκε για πολύ λίγα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των πωλήσεων. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε», επισήμανε, ενώ για το αντικαταστάτη του Σολδάνο, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να καταλήξουμε σε υποψήφιους στόχους», κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα δημοσιεύματά τους οι Αργεντινοί αναφέρουν ότι στην αρχή υπήρχε η αίσθηση ότι ο Σολδάνο θα πουληθεί για 3.5 εκατ. δολάρια, αλλά τελικά το deal με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στις 850.000 δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ