Σε 4 δόσεις έως τον Μάιο τα 10.000.000 € για Πρίγιοβιτς

Σε 4 δόσεις έως τον Μάιο τα 10.000.000 € για Πρίγιοβιτς

Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ είναι να ξοφλήσει τα 10 εκατ. ευρώ της ρήτρα του Σέρβου στον ΠΑΟΚ σε δόσεις έως τον Μάιο.

Η Αλ Ιτιχάντ πιέζει τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς θέλει να τον χρησιμοποιήσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ο Σέρβος έχει πειστεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία καθώς θα πάρει συμβόλαιο ύψους 30 εκ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για 4,5 χρόνια. Τι μένει για να κλείσει και επίσημα το θέμα; Ο τρόπος καταβολής της ρήτρας των 10 εκ. ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λουάι Ναζέρ επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αν ο ΠΑΟΚ επιμένει στην εφάπαξ καταβολή των 10 εκ. ευρώ τότε το θέμα να πάει στη FIFA και θα βγουν ζημιωμένες και οι δύο ομάδες. Εκεί η Άραβες θα δικαιωθούν καθώς δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς για εφάπαξ καταβολή του ποσού! Για να αποφευχθεί η χρονοτριβή η πρόταση που έγινε στον Δικέφαλο είναι η καταβολή της ρήτρας σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκ. ευρώ έως τον Μάιο.

https://twitter.com/itti_Tigers/status/1082779090095091712

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα η Αλ Ιτιχάντ έχει προτείνει θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ τα 10 εκ. ευρώ πληρώνοντας 2,5 εκ. ευρώ πριν από την μεταγραφή και από 2,5 εκ. ευρώ τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία, αλλά είναι θέμα χρόνο να βρεθεί η χρυσή τομή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ