Ο Ντιένγκ ζητάει αύξηση ή μεταγραφή

Ο Ντιένγκ ζητάει αύξηση ή μεταγραφή

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την διοίκηση της ομάδας του. Η Αλζέ νωρίτερα είχε απορρίψει προτάσεις από τον Δικέφαλο και την Αλ Αχλί για την μεταγραφή του 21χρονου μέσου.

Ο Αλιού Ντιένγκ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την απόρριψη προτάσεων της ΑΕΚ και της Αλ Αχλί από την Αλζέ. Ο 21χρονος μέσος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Αλγερίας, ωστόσο η διοίκηση της Αλζέ κάνει ό,τι μπορεί για τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε για την περίπτωση του μέσου από το Μάλι, αλλά η αλγερινή ομάδα δεν θέλησε καν να μπει σε συζητήσεις. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα σε συνέντευξή του, είχε υποστηρίξει ότι η ΑΕΚ είχε κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, με την Αλζέ να την απορρίπτει. Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει και η αιγυπτιακή Αλ Αχλί κάνοντας μάλιστα και πρόταση 1.2 εκατ. δολαρίων στην Αλζέ. Η πρόταση περιελάμβανε κι ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο για τον Ντιένγκ, αλλά η Αλζέ απέρριψε και αυτή την προσφορά.

Ο 21χρονος μέσος, που αμείβεται μόλις με 8.000 ευρώ στην ομάδα του, εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη στάση της διοίκηση της αλγερινής ομάδας. Οι σχέσεις του Ντιένγκ με τη διοίκηση της Αλζέ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές πλέον και σύμφωνα με δημοσίευμα της αλγερινή ιστοσελίδας «competition.dz», οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή. Στη συνάντηση με τη διοίκηση, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην DRBT, ο Αλιού Ντιένγκ αναμένεται να ζητήσει το «οκ» της ομάδας σε πρόταση από το εξωτερικό ή γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Εκτός από τις προτάσεις της ΑΕΚ και της Αλ Αχλί που έγιναν γνωστές μέσω των δηλώσεων του Ντιένγκ, ενδιαφέρον για τον μέσο από το Μάλι φέρεται να έχει δείξει και η Μπεσίκτας η οποία παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ