Μασούρας: «Με τον ίδιο ζήλο για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» (vid)

Μασούρας: «Με τον ίδιο ζήλο για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε με σιγουριά ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός χθες το απόγευμα αντιμετώπισε την Ξάνθη στα Πηγάδια στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γιώργο Μασούρα να μπαίνει ως αλλαγή και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του αγώνα (0-0) μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των Πειραιωτών και δήλωσε με σιγουριά ότι οι Ερυθρόλευκοι πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη ρεβάνς και θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ακριτών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, αλλά και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο: «Όλα αυτά ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε διαφορετικά και θα πάρουμε την πρόκριση»

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηθελα να συνδυαστεί με μια νίκη και να καθαρίσουμε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση, θεωρώ, όμως ότι μπορώ να βοηθήσω και θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ