Επίσημο: Ο Τσιμίκας στον Ολυμπιακό έως το 2023

Επίσημο: Ο Τσιμίκας στον Ολυμπιακό έως το 2023

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Κώστα Τσιμίκα για ακόμη 4 χρόνια και «έδεσε» τον 22χρονο μπακ στο Μεγάλο Λιμάνι έως το καλοκαίρι του 2023!

Παίκτης του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Ελληνας αριστερός μπακ των Πειραιωτών έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4 χρόνων σήμερα, δείχνοντας την επιθυμία του να μείνει και να καθιερωθεί στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την δική του πλευρά την εμπιστοσύνη που έχει στον νεαρο αμυντικό, έναν παίκτη ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους ερυθρόλευκους. Οι πειραιώτες έκαναν μια πολύ καλή πρόταση στον Τσιμίκα, για την υπογραφή νέου συμβολαίου και ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του λιμανιού, δείχνοντας πως επιθυμία του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Ο Τσιμίκας είναι από του παίκτες που έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευων. Ο νεαρός αμυντικός ήταν βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε από την αρχή κιόλας της προετοιμασίας και ο Τσιμίκας φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή του.

Η πρόοδος του 22χροου αμυντικού είναι εντυπωσιακή και ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στονν νεαρό άσο, ο οποίος προέρχεται όπως προαναφέραμε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Τσιμίκας υπέγραψε σήμερα λοιπόν νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους κι έχει φυσικά πολλούς λόγους να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ