Επιμένουν οι Βούλγαροι για Ολυμπιακό και Ντεσπόντοφ

Επιμένουν οι Βούλγαροι για Ολυμπιακό και Ντεσπόντοφ

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να παρακολουθούν τον 22χρονο στράικερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Η εξαιρετική σεζόν του Βούλγαρου, το ενδιαφέρον από τη Μεγάλη Βρετανία και οι ευρωπαϊκές... σειρήνες,

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο διατηρούν το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ οι Βούλγαροι, με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι ο 22χρονος στράικερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

«Ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας παρακολουθείτε από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, η Αϊντχόφεν, η Αντερλεχτ, η Ντιναμό Κιέβου, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βούλγαροι, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν ότι τρεις ομάδες από τη Μεγάλη Βρετανία ενδιαφέρονται ζεστά για τον συμπατριώτη τους.

«Η Κάρντιφ από την Ουαλία, η Αστον Βίλα, αλλά και η Μίντλεσμπρο ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κοστολογείται στα 5 εκατ. λίρες. Οι τρεις σύλλογοι θα δώσουν μάχη για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο επιθετικό», τονίζουν χαρακτηριστικά τα εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Ντεσπόντοφ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει εξελιχθεί σε παίκτης – κλειδί για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο νεαρός άσος έχει παίξει σε 22 ματς μέχρι στιγμής, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και 11 ασίστ. Παράλληλα, τον Οκτώβρη σκόραρε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας ανδρών της Βουλγαρίας στο 2-1 επί της Κύπρου για το Nations League.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ