Άρης: Αποχώρησε προληπτικά ο Γιουνές

Άρης: Αποχώρησε προληπτικά ο Γιουνές

Ο Τυνήσιος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα προς το τέλος του σημερινού προγράμματος εκγύμνασης.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία. Ο Χαμζά Γιουνές αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα προς το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε προληπτικά. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ  Άρης:

«Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την αυριανή προπόνηση (οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο») θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Μανώλη Σιώπη (διάταση στο δικέφαλο), ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία) συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Χαμζά Γιουνές προς το τέλος της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικά αποχώρησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ