«Φαρμάκι» ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

«Φαρμάκι» ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

Η απρέπεια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να μην χαιρετήσει- ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη, που δαπάνησε εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσει στα Ασπρόμαυρα, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του σχολιάστηκε αρνητικά από του επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από 724 ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, με τα 55 γκολ τις οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αλλά και τα δύο κύπελλα, αποφάσισε να γίνει Σαουδάραβας. Τα εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε η Αλ Ιτιχάντ τον έκαναν να ξεχάσει τα πάντα και να θέλει μόνο να αγωνιστεί σε μια ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και σ’ ένα πρωτάθλημα που το παρακολουθούν συγγενείς και φίλοι.

Ο 28χρονος επιθετικός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ευχαρίστησε τους πάντες πλην του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.  Αυτή η κίνηση του Σέρβου φορ σχολιάστηκε αρνητικά από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Θεωρούν πως ο Πρίγιοβιτς, είναι αχάριστος γιατί πριν από περίπου δύο χρόνια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια για να τον φέρει στην Τούμπα δίνοντας του ένα υψηλό συμβόλαιο.

Με την Ασπρόμαυρη φανέλα κατάφερε να εκτοξεύσει την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να πάρει σήμερα μεταγραφή βρίσκοντας ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο Πρίγιοβιτς, αποτελεί παρελθόν και στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να φέρουν στην Τούμπα επιθετικό που θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του ο Σέρβος επιθετικός. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο εξωτερικό για συζητήσεις και επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.    

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ