ΑΕΚ: Εξτρέμ μέσα στον Γενάρη, μόνο αν προκύψει κάτι… εξαιρετικό

ΑΕΚ: Εξτρέμ μέσα στον Γενάρη, μόνο αν προκύψει κάτι… εξαιρετικό

Οι Κιτρινόμαυροι κρατούν ανοικτό παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση μέσα των άκρων, μονάχα για το ενδεχόμενο που προκύψει κάποια περίπτωση που θα τους βάλει σε… πειρασμό.

Ο Τάσος Μπακασέτας θα φορέσει ξανά τη φανέλα προπόνησης της ΑΕΚ σήμερα το πρωί στα Σπάτα, επιστρέφοντας στη… θέση του. Ο διεθνής άσος έχει φροντίσει αυτόν τον 1,5 μήνα που είχε τεθεί εκτός ομάδας να διατηρηθεί σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει να τον αξιοποιήσει… άμεσα. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ τη Δευτέρα, στους Ζωσιμάδες!

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι το βασικό εξτρέμ της δεξιάς της πτέρυγας, μιας και αυτόν τον ρόλο θα έχει ξανά ο 25χρονος άσος. Έναν ρόλο που υπηρέτησε εξαιρετικά στο διάστημα που παρέμενε «ενεργός», αποτελώντας σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Δικεφάλου. Κάτι που ο προπονητής του περιμένει να κάνει ξανά.

Με την… επιστροφή του Μπακασέτα η ΑΕΚ καλύπτει λοιπόν την ανάγκη που είχε προκύψει στα δεξιά και πλέον οι όποιες κινήσεις στην μεταγραφική αγορά για το θέμα του ακραίου, θα γίνουν υπό διαφορετικό πρίσμα. Η Ένωση δεν «καίγεται» σε πρώτη φάση να αποκτήσει έναν εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως πως εγκαταλείπει τις αναζητήσεις που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Ωστόσο είναι σαφές πλέον πως για να υπάρξει προσθήκη στις πτέρυγες, θα πρέπει να προκύψει για την ΑΕΚ κάτι το… εξαιρετικό στην αγορά. Σε διαφορετική περίπτωση μοιάζει πολύ πιθανό η ομάδα να μείνει ως έχει για το υπόλοιπο της σεζόν, προχωρώντας σε επαφές για στόχους που θα αφορούν στη χρονιά που έρχεται.

Οι περιπτώσεις των Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είχε «τσεκάρει» η ΑΕΚ παραμένουν στην ατζέντα της, ωστόσο σε πρώτη φάση δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια κίνηση από μεριάς Κιτρινόμαυρων. Που θα συνεχίσουν το «ψάξιμό» τους στην αγορά και εφόσον ξεκαθαρίσουν οριστικά το τοπίο των πιθανών στόχων, θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους σχετικά με το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα πάντως, δεν δείχνει ιδιαίτερα πιθανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ