Με Νέιρα και τρεις «νέους» η αποστολή του ΟΦΗ

Με Νέιρα και τρεις «νέους» η αποστολή του ΟΦΗ

Τρία από τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή εν όψει Πανιωνίου (12/01, 19:30), ενώ εκτός έμειναν οι Σάσι, Μεγιάδο και Αργυρόπουλος. Την ύστατη στιγμή αποφασίζεται η συμμετοχή του Στρέζου στη 18άδα. Μέσα ο Νέιρα.

O Χουάν Νέιρα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League το απόγευμα του Σαββάτου (12/01, 19:30), στο οποίο πάντως ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του.

Το πιο θετικό για την ομάδα του Ηρακλείου είναι ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κώστας Γιαννούλης, Κρίστοφερ Μπράουν και Έρικ Πέρσον μπήκαν επίσης στην 20άδα, ωστόσο εκτός έμεινε ο Αντίλ Nαμπί.

Ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κρητικών, ενώ ο Ίσμαϊλ Σάσι απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Μεγιάδο, Αργυρόπουλος και Μπολάκης, κατόπιν απόφασης του Νίκου Παπαδόπουλου.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος από την Πέμπτη (10/1) βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα της αποστολή, ωστόσο αν θα είναι και στη 18άδα θα αποφασιστεί την ύστατη στιγμή. Εξ ου και η παρουσία του Δερμιτζάκη ως τρίτου τερματοφύλακα στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ