Η Οσασούνα «χτύπησε» την πόρτα του Πάμπλο Γκαρσία

Η Οσασούνα «χτύπησε» την πόρτα του Πάμπλο Γκαρσία

Κάλεσμα στον Πάμπλο Γκαρσία απεύθυνε η Οσασούνα προκειμένου να τον φέρει στην Ισπανία αναλαμβάνοντας από τη νέα χρονιά το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να είναι πολλές, ωστόσο στην Ευρώπη από τώρα ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Η Οσασούνα, που έχει ως στόχο την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία La Liga, αναζητά νέο προπονητή. Οι ισπανοί θεωρούν πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει όλο το πακέτο για να βοηθήσει την ομάδα τους να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Οι παράγοντες της Οσασούνα δεν έχασαν την ευκαιρία και επικοινώνησαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό της Κ19 του ΠΑΟΚ και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του.

Το φλερτ του Γκαρσία με την Οσασούνα δεν είναι φετινό καθώς η ομάδα της Ισπανίας παρακολουθεί στενά από πέρσι την πορεία που καταγράφει με την ομάδα του Δικεφάλου. Οι ισπανοί θέλοντας να γίνουν πιο πιεστικοί έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν και με

ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον, λέγοντας πως τον θεωρούν ιδανικό για να αναλάβει τιε τύχες της Ισπανικής ομάδας. Ο Γκαρσία, απέφυγε να απαντήσει, στην πρόταση από την ομάδα της Παμπλόνας, καθώς είναι αφοσιωμένος στο έργο του με την Κ19 του ΠΑΟΚ και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία και αυτή την σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ