«Ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς»

«Ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης κατέθεσε την άποψή του για τον διάδοχο του Σέρβου στράικερ στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αναζήτηση του διάδοχου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Μιχάλης Ιορδανίδης θεωρεί ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα ήταν ο καλύτερος αντικαταστάτης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στο «Metropolis» για τα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Αρχικά για τον Πρίγιοβιτς είπε: «Σίγουρα αλλάζουν κάποια δεδομένα, γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τη μισή ευκαιρία γκολ, εδώ και δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούσε, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ξεκλείδωσε πολλά παιχνίδια και χρειαζόταν στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ένα σέντερ φορ και να καλύψει την απουσία του».

Για το τι παίκτης χρειάζεται για τον αντικαταστήσει: «Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τον Ακπόμ και τον Καρέλη. Από εκεί και πέρα ο Μπεργκ είναι πάρα πολύ καλή λύση, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει. Ο Μπεργκ αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς. Θέλω να δω τον Μπεργκ που έπαιζε παλιότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν φτάνει μόνο ο Μπεργκ ή μπορεί να έρθει και ο Κουλούρης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, δεν χρειάζεται και δεύτερος. Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και ο Ακπόμ και Καρέλης».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα και ο ΠΑΟΚ είναι αποδυναμωμένος μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς. Ο Ακπόμ πρέπει να στηριχθεί, να πάρει 90λεπτα και μπορεί να γίνει ο νέος Πρίγιοβιτς. Είναι ψηλός, γρήγορος και αλτικός ποδοσφαιριστής».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά και θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στο να το πάρει. Ο κόσμος ανησυχεί γιατί έφυγε ένας πολύ καλός σέντερ φορ και πρέπει να αντικατασταθεί επάξια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ