Τρία εκατ ευρώ ο ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα, «όχι» για τον Πέλκα στην Φενερμπαχτσέ

Τρία εκατ ευρώ ο ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα, «όχι» για τον Πέλκα στην Φενερμπαχτσέ

Αυτή είναι η τιμή πώλησης του Αιγύπτιου winger σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ. Αρνήθηκε πρόταση της Φενέρ ο Δικέφαλος για τον Έλληνα διεθνή

Όρκο δεν παίρνουμε. Οι Τούρκοι άλλωστε στα ρεπορτάζ τους είναι από τους… χειρότερους του είδους. Παρά ταύτα μιας και η αναφορά τους σε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ; Αξίζει τον κόπο έστω η μετάφραση. Σύμφωνα λοιπόν με την έκδοση του goal.com στη γειτονική χώρα υπάρχει κουβέντα της διοίκησης του κυπέλλου με την Φενερμπαχτσέ και όχι για έναν αλλά για δύο παίκτες. Για τον Αμρ Ουάρντα και τον Δημήτρη Πέλκα. Ο πρώτος είναι προς πώληση και οι Τούρκοι λένε πως στην ερώτηση που έκανε η Φενέρ για εκείνον η απάντηση ήταν «τρία εκατ ευρώ». Ένα ποσό που δεν μοιάζει πολύ μακριά από την ισοτιμία της αξίας του διεθνούς winger στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Ουάρντα έκανε μαγική σεζόν πέρσι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Φέτος δεν παίζει πολύ γιατί δεν τον πιστεύει ο Λουτσέσκου. Ρήτρα στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει (όπως πχ στον Πρίγιοβιτς) άρα το να ξεκινήσει μια συζήτηση από τα 3 εκατ ευρώ για να κλείσει σε κάτι λιγότερο, επαναλαμβάνουμε πως φαίνεται ρεαλιστικό.
Όπως ρεαλιστικό φαντάζει και κάτι ακόμη που γράφουν οι Τούρκοι. Ότι δηλαδή σε ερώτηση της Φενέρ για τον Πέλκα (είχε καταθέσει πρόταση 6,5 εκατ ευρώ το καλοκαίρι), ο ΠΑΟΚ απάντησε «δεν πωλείται». Έχει να διαχειριστεί ήδη μια πολύ δύσκολη κατάσταση ο Δικέφαλος έπειτα από την πώληση του Πρίγιοβιτς. Ψάχνει και τον αντικαταστάτη του –άτυχου- Βέρνμπλουμ στη μεσαία γραμμή. Δεν θέλει λοιπόν σε καμία περίπτωση ούτε να σκέφτεται πως θα χάσει και τρίτο βασικό παίκτη στα μισά του δρόμου.

Ρήτρα για τον Πέλκα βέβαια υπάρχει και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μακριά από τα 6,5 εκατ ευρώ που έδιναν οι Τούρκοι το καλοκαίρι. Θα μπορούσε δηλαδή η Φενέρ λογικά να «φτάσει» στον Έλληνα διεθνή δίχως να βάλει τον ΠΑΟΚ στη κουβέντα. Κάτι που πήγε να κάνει και η Αλ Ιτιχάντ πριν από μερικές ημέρες. Οι γείτονες όμως δεν φαίνεται να έχουν τέτοια πρόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ