Ο Αστέρας Τρίπολης με τα «μάτια» του ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης με τα «μάτια» του ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες πριν την σέντρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει το προφίλ του Αστέρα Τρίπολης που είναι μεταμορφωμένος με την άφιξη του Γιώργου Παράσχου.

Το προφίλ του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 16η αγωνιστική της Super League.

«Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον επικείμενο αντίπαλο του Δικεφάλου μέσα από ένα αναλυτικό αφιέρωμα.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά την φετινή πορεία του Αστέρα Τρίποληςθα δει ότι οι Αρκάδες ζούνε ένα ντε ζαβού της περσινής, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Η σεζόν 2017-18 ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες, άσχημα αποτελέσματα και ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά με την έξοδο στην Ευρώπη, επικρατώντας της Ξάνθης στην ισοβαθμία.

Το καλοκαίρι ο κορμός διατηρήθηκε, έγιναν κινήσεις ουσίας, ο Σάββας Παντελίδης είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και όλα έμοιαζαν ιδανικά. Ο στόχος της πεντάδας έμοιαζε ρεαλιστικός και εφικτός και όλοι περίμεναν όμορφα πράγματα εντός γηπέδου από τον Αστέρα.

Οι έξι ήττες, η μία μόλις νίκη επί του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης και οι τρεις ισοπαλίες όμως στις πρώτες 10 αγωνιστικές, ο αποκλεισμός από τη Χιμπέρνιαν στα προκριματικά του Europa League και οι προβληματικές εμφανίσεις, έφεραν… μαύρα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο των Αρκάδων. Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρώτος που πλήρωσε το προβληματικό ξεκίνημα ήταν ο Σάββας Παντελίδης.

Η διοίκηση επέλεξε να πάει σε λύση έμπειρου Έλληνα τεχνικού, προκειμένου η ομάδα να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού (!). Ο εκλεκτός ήταν ο Γιώργος Παράσχος. Ο Αστέρας έγινε η 16η ομάδα του πολύπειρου τεχνικού στη μεγάλη κατηγορία και τα πρώτα δείγμα με αυτόν στον πάγκο ήταν εντυπωσιακά.

Η ομάδα της Τρίπολης κέρδισε τα τέσσερα παιχνίδια της Super League Σουρωτή που ακολούθησαν, πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και ηττήθηκε μόνο από την ΑΕΛ στην πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό, εκτός έδρας με 3-2.

Βέβαια τα δύσκολα αρχίζουν τώρα για το σύνολο του Παράσχου που θα αντιμετωπίσει διαδοχικά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ θα δώσει και τη ρεβάνς με την ΑΕΛ προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ρόστερ δεν έχει υποστεί αλλαγές μέχρι στιγμής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ, με τέσσερα γκολ και τρεις τελικές πάσες, Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Άρη και δεν θα συμμετάσχει και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ