Φορτούνης: Το πιο γρήγορο εκτός έδρας γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα (vid)

Φορτούνης: Το πιο γρήγορο εκτός έδρας γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα (vid)

Ο Φορτούνης σκόραρε στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό και πέτυχε το γρηγορότερο εκτός έδρας γκολ του Ολυμπιακού από τις 9/12/2017 και το ματς με τον Παναιτωλικό, στο οποίο είχε σκοράρει ο ίδιος στο 6'.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Κώστα Φορτούνη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό και τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να διπλασιάζει τα τέρματα των Πειραιωτών στο 50’.

Το γκολ που πέτυχε ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός ήταν το γρηγορότερο του Ολυμπιακού εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο του 2017 και το τέρμα που είχε σκοράρει ο ίδιος στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό. Για την ιστορία, τότε οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει με 4-1 στο Αγρίνιο, με τον Φορτούνη να σκοράρει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Τα άλλα δύο είχαν πετύχει οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Φορτούνης φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του 26χρονου μεσοεπιθετικού σε 14 ματς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 ματς και έχει απολογισμό 8 γκολ και 9 ασίστ!

Δείτε ξανά το γκολ του Φορτούνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ