ΠΑΟΚ: Με Ακπομ στην κορυφή της επίθεσης (vid)

ΠΑΟΚ: Με Ακπομ στην κορυφή της επίθεσης (vid)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε για την αποψινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης με τον Τσούμπα Ακπομ και όχι με το Νίκο Καρέλη.

Σε στόχο να πετύχει η 6η σερί νίκη του ο ΠΑΟΚ σε λίγη ώρα (19:30) αντιμετωπίζει στο «καθαρό» από χιόνι «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χοσέ Κάνιας, επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους Αρκάδες σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια.

Ο Δικέφαλος που εκτός από τον Κάνιας δεν έχει και τον τραυματία Βέρνμπλουμ θα έχει στο κέντρο τους Σάκχοφ και Μαουρίσο. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά την διάρκεια της εβδομάδας δοκίμασε τον Νίκο Καρέλη, όμως τελικά αποφάσισε πως αυτός που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ο Τσούμπα Ακπομ.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο είναι οι Ρέι, Τόσκα, Ουάρντα, Μπαλογιάννης, Λημνιός, Ελ Καντουρί και Καρέλης.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τον Δικέφαλο να στοχεύει στην έκτη διαδοχική νίκη του.

Οι «ασπρόμαυροι», παράλληλα θέλουν να επεκτείνουν το αήττητο τους στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να μετράει μέχρι τώρα σε 14 ματς, 13 νίκες και μόλις μια ισοπαλία, αφού η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί από τον πρωτοπόρο είναι ο Ατρόμητος.

Ο ΠΑΟΚ καλείται, να βρει και την επιθετική λύση στο πρώτο του ματς, στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή, δεδομένου ότι μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο Σέρβος ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ασπρόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ