Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Τρίπολη, ανοίγοντας και πάλι στο +8 τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό και έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Δικέφαλος, που είχε ένα καταπληκτικό Πασχαλάκη στο πρώτο ημίχρονο που κράτησε το μηδέν στην εστία του, ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να πάρει ένα τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Πασχαλάκης: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με διαφορά από τον δεύτερο. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Αρκάδες.

Μάτος: Οι χαμηλές πτήσεις για τον Βραζιλιάνο αμυντικό συνεχίζονται και το 2019. Εκτός από μια επέμβαση που είχε δεν βοήθησε την ομάδα του επιθετικά, ενώ αρκετές φορές έχασε τον Τσιλιανίδη. Άλλη μια χαζή κίτρινη κάρτα που παίρνει στο πρωτάθλημα. Σε ένα καθαρό κόψιμο της μπάλα από τον Μουνάφο, άρχισε να διαμαρτύρεται έξαλλα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 79′ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε γιατί έπιασε την μπάλα με τα χέρια.

Βαρέλα: Ο δυναμικός κεντρικός του ΠΑΟΚ ήταν σταθερός, ενώ αρκετές φορές έτρεξε να βοηθήσει και το ταίρι του (Κρέσπο) στις λάθος τοποθετήσεις του που είχε στο ματς.

Κρέσπο: Ο Ισπανός δεν ενέπνεε σιγουριά τόσο στις αποκρούσεις του, όσο και στις μεταβιβάσεις του.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του Δικεφάλου, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε πολλά χιλιόμετρά στο Θ. Κολοκοτρώνης, ενώ σε όλο το παιχνίδι προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του στην ανάπτυξη του αγώνα ενώ συνδυάστηκε αρκετά καλά με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός, σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, πάλεψε αρκετά δίνοντας πολλές μονομαχίες. Στο δημιουργικό κομμάτι βοήθησε στην γρήγορη ανάπτυξη που ήθελε ο πάγκος του ΠΑΟΚ.

Μαουρίσιο: Κακό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο μέσο. Ο Λουτσέσκου ήλπιζε πως σήμερα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι το μυαλό του Δικέφαλου στο αποψινό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τον δικαίωσε. Ο Μαουρίσιο είχε πολλές λανθασμένες επιλογές, ενώ του έλειπε το καθαρό μυαλό για να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Το γκολ που πέτυχε στο 69′ κάπως ισορροπεί την εικόνα που σας περιγράψαμε νωρίτερα.

Ζαμπά: Το μυαλό του μάλλον ήταν σε κάποια παραλία της Βραζιλίας, όπου βρέθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο 20χρονος πλάγιος επιθετικός έκανε λίγα πράγματα και ορθός ο Λουτσέσκου τον αντικατέστησε

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην δεξιά πλευρά της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης. Από τα δικά του πόδια ήρθε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.

Πέλκας: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς του Αστέρα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε ο ίδιος, αλλά και ο Λουτσέσκου.

Άκπομ: Ο Άγγλος επιθετικός, στη μετά-Πρίγιοβιτς εποχή, δεν τα πήγε άσχημα. Μπορεί να μην πέτυχε γκολ, αλλά έκανε πολύ δουλειά εκτός μικρής περιοχής του Αστέρα Τρίπολης. Όπως με τον Σέρβο επιθετικό, έτσι και με τον Ακπομ, οι συμπαίκτες του δεν τροφοδότησαν ούτε μια φορά σωστά τον φορ του Δικεφάλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός μέσος μπήκε στη θέση του Πέλκα αλλά έκανε πολύ λίγα πράγματα στο παιχνίδι

Λημνιός: Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, μετά την αποβολή του Μάτος. Ο μικρός πάλεψε αρκετά και βοήθησε την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Τόσκα: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ