Μασούρας: «Θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοσή μου και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα»

Μασούρας: «Θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοσή μου και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα»

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σχολίασε ο Γιώργος Μασούρας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0).

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποίησε την Κυριακή (13/01) την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Superleague, στο εκτός έδρας ματς των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0). Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό στη θέση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και σε δηλώσεις του στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών αλλά και στη διάθεσή του να σταθεροποιήσει την απόδοσή του ώστε να προσφέρει στην ομάδα τα μέγιστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας εξτρέμ:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το έζησα σήμερα σε ένα μικρό ποσοστό. Θέλω να το ζήσω και στο γήπεδό μας. Θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοσή μου και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς: «Για κάθε ποδοσφαιριστή η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι το σημαντικότερο. Θεωρώ ότι δουλεύω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό, για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ