Μπουχαλάκης: «Με το ίδιο σκεπτικό και στα Γιάννενα»

Μπουχαλάκης: «Με το ίδιο σκεπτικό και στα Γιάννενα»

Ο διεθνής μέσος στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον τρόπο με τον οποίο μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Ανδρεάς Μπουχαλάκης, μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 2-0.

Ο διεθνής μέσος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μπαίνουν δυνατά σε όλα τα παιχνίδια τους και να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. «Πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στους αγώνες και να μη χάνουμε χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αγωνιστούν με το ίδιο τρόπο που έπαιξαν και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο στόχος μας ήταν αυτός από το πρώτο λεπτό. Έχουμε πει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στους αγώνες να μη χάνουμε χρόνο. Έτσι έγινε σήμερα, καταφέραμε σκοράραμε γρήγορα και νομίζω ότι όταν γίνεται αυτό όλα θα είναι πιο εύκολα. Ξέρουμε ότι όταν ο αντίπαλος ανοίγεται έχουμε την ποιότητα και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεκινήσαμε με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα: «Ξέρουμε τι μας περιμένει είμαστε προετοιμασμένοι και οι ξένοι έχουν καταλάβει που βρίσκονται και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα για εμάς. Οπότε θα πάμε και στα Γιάννενα με το ίδιο σκεπτικό για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πόσο επηρεάστηκε η ομάδα από τη διακοπή: «Όσο να ‘ναι είχαμε μία διακοπή ένα μήνα και ο ρυθμός χάθηκε. Θέλουμε να βρούμε ξανά τα πατήματα μας και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ