ΑΕΚ: Μεταξύ τριάδας στα στόπερ και κλασικού πλάνου ο Ουζουνίδης

ΑΕΚ: Μεταξύ τριάδας στα στόπερ και κλασικού πλάνου ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει σκέψεις για την ενδεκάδα στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει πολλά περιθώρια απόψε στους Ζωσιμάδες. Νίκη με κάθε τρόπο και ιδανικά να συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν… κάθεται καλά στον πάγκο του και η μουρμούρα ολοένα και τον «καταπλακώνει». Αναφορικά με τις σκέψεις που κάνει για την ενδεκάδα δεν αποκλείεται να προβεί και σε εκπλήξεις.

Με τριάδα στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση είναι το πρώτο πλάνο που σκέφτεται ο τεχνικός της Ενωσης. Το δούλεψε στις προπονήσεις, μένει να φανεί αν το εφαρμόσει στους Ζωσιμάδες. Όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Πόνσε και ο Λιβάγια έχουν σίγουρη την θέση στην επίθεση. Ο Μάνταλος είναι πιθανό να πάει στα χαφ, ενώ ο Μπογέ ενδεχομένως θα πληρώσει το «μάρμαρο» της κακής εμφάνισης στα Χανιά και θα πάει στον πάγκο, δίπλα στον Ουζουνίδη. Με τον Κλωναρίδη να έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα και τον Μπακασέτα να έχει ελπίδες, αν δεν αλλάξει ο σχηματισμός.

Η πεντάδα με Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Τσόσιτς και Μπακάκη, θα είναι στο γήπεδο ανεξαρτήτως συστήματος. Πάντως, ο Ουζουνίδης σκέφτεται και το πόσο δύσκολο είναι το γήπεδο ειδικά αυτή την εποχή μετά την έντονη χιονόπτωση, αλλά και το πόσο δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα επί Πετράκη, δίχως όμως να είναι σε φόρμα φέτος (3 νίκες σε 6 ματς φέτος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ