«Μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ Μπονατίνι και Μίσιτς»

«Μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ Μπονατίνι και Μίσιτς»

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Μιγκέλ Κορέιρα μίλησε για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Δικέφαλου.

Ο Λέο Μπονατίνι για την επίθεση και ο Γιόζιπ Μίσιτς για τη μεσαία γραμμή αποτελούν δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Μιγκέλ Κορέιρα μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τους δύο παίκτες και σκιαγράφησε το αγωνιστικό τους προφίλ.

Για τον Μπονατίνι που έπαιξε στην Εστορίλ πριν πάει στη Γουλβς είπε: «Ξεκίνησε πολύ δυνατά και πέτυχε πολλά γκολ. Βοήθησε πολύ την Εστορίλ. Στην συνέχεια πήγε στην Αγγλία και εκεί βοήθησε την ομάδα του πέρσι να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα δεν παίζει τόσο πολύ, γιατί βασικός είναι ο Λουίς Χιμένεθ. Αν όμως πάει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να τον βοηθήσει»

Για το αγωνιστικό προφίλ του Βραζιλιάνου: «Δεν παίζει πάντα στη κορυφή. Πολλές φορές βγαίνει και εκτός περιοχής. Δεν φοβάται να παίξει το ένας εναντίον ενός, είναι καλός. Σουτάρει μόλις του δοθεί ευκαιρία, είναι πολύ καλός επιθετικός. Δεν θα είναι εύκολο να ξεχάσουν στον ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς, όμως θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής».

Για τον Μίσιτς: «Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει άλλους παίκτες ως βασικούς στη συγκεκριμένη θέση. Ο Μίσιτς δεν είχε πολλές ευκαιρίες να παίξει. Είναι όμως καλός παίκτης. Θα ήταν καλύτερο να φύγει από εκεί και να πάει σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Είναι αμυντικό χαφ. Είναι έμπειρος παίκτης, κάθε φορά που έπαιξε τα πήγε καλά. Η Σπόρτινγκ όμως έχει πολύ καλούς παίκτες στη συγκεκριμένη θέση».

Για το αν ο Μίσιτς έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ ή άλλη ομάδα: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Θεωρώ όμως ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για τον Μάριο Μπράνκο: «Δεν ήταν πολύ γνωστός όταν ήταν στη Πορτογαλία. Είναι χρόνια στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι κάνει καλή δουλειά και γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αν θα πάρει παίκτες από εδώ, σίγουρα θα είναι καλοί».

Για την Πόρτο που πάει για πρωτάθλημα: «Έχει πέντε βαθμούς διαφορά, πάει πολύ καλά. Θα είναι δύσκολο να μην κατακτήσει τον τίτλο».

Για τον καλύτερο Πορτογάλο τεχνικό τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Ο Μουρίνιο είναι ακόμα μεγάλο όνομα. Θα μπορούσαμε να πούμε όμως ότι είναι ο Κονσεϊσάο, γιατί είναι νεαρός προπονητής που από όποια ομάδα και να πέρασε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο Σάντος είναι άλλη περίπτωση. Είναι στην εθνική ομάδα, δεν δουλεύει καθημερινά όπως όταν ήταν σε σύλλογο. Είναι όμως εξαιρετικός τεχνικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ