Η επιστροφή Γιαννούλη, πάει τον Βιερίνια στα εξτρέμ

Η επιστροφή Γιαννούλη, πάει τον Βιερίνια στα εξτρέμ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι προ των πυλών της Τούμπας και στον ΠΑΟΚ θέλουν να του δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Αυτομάτως ο Αντελίνο Βιερίνια θα μετατεθεί στην αγαπημένη του θέση με τον ΠΑΟΚ να αποκτά μια ισχυρή αριστερή πλευρά.

Με την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ, οι Ασπρόμαυροι θωρακίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αμυντική τους γραμμή. Ο 23χρονος αμυντικός πέρσι και φέτος με την φανέλα του Ατρόμητου έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του κερδίζοντας ταυτόχρονα μια θέση στην Εθνική ομάδα. Ο Γιαννούλης, δεν θα είναι το back up του Αντελίνο Βιερίνια στην ομάδα όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά προορίζεται για βασικός στην αριστερή αμυντική γραμμή.

Αυτό σημαίνει πως ο Αντελίνο Βιερίνια θα αλλάξει θέση και μετατοπιστεί στα εξτρέμ. Εκεί ήθελε να παίξει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Τούμπα. Όμως για χάρη της ομάδας και του συνόλου αγωνίζεται στην άμυνα όπου και εκεί οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές. Με την ενδεχόμενη άφιξη του Γιαννούλη, ο Δικέφαλος, αποκτά μια ισχυρή αριστερή πλευρά που μπορεί να πολλές άμυνες να αναστενάξουν.

Πως όμως φτάσαμε σήμερα στο σημείο στον ΠΑΟΚ να επιθυμούν την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη; Ο 23χρονος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τριών ξένων ομάδων. Η πρώτη ήταν η Ρεν η οποία είχε καταθέσει πρόταση ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, όμως απορρίφθηκε. Η δεύτερη ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον της χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα.

Η τρίτη ήταν η Σαμπντόρια που προσέφερε 2,8 εκατομμύρια ευρώ και 25% μεταπώληση. Οι Ασπρόμαυροι, αρνήθηκαν να μπουν σε συζητήσεις γιατί δεν ήθελαν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή. Έτσι πήραν την απόφαση να τον επαναφέρουν καθώς φοβήθηκαν ότι μπορούν να το χάσουν αν οι ενδιαφερόμενες ομάδες συνέχιζαν να προσφέρουν εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Ο Γιαννούλης, όπως αναφέραμε και χθες από to10.gr έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2020, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 40.000€. Οι Θεσσαλονικείς θα αναπροσαρμόσουν το υπάρχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023 ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα εκτιναχθούν στις 300 χιλιάδες ευρώ και φυσικά μια μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Στον Δικέφαλο αποφάσισαν να επενδύσουν στον Γιαννούλη που παίζει αριστερά, τον πιστεύουν, είναι ένα κεφάλαιο για το σωματείο και θέλουν να τον αξιοποιήσουν, για να έχει η ομάδα έναν καθαρόαιμο αριστερό μπακ, τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ