Παίρνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ

Παίρνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Λέο Μπαντίνι o ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Λέο Μπονατίνι θα φοράει τα Ασπρόμαυρα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό για να τον φέρει στην Τούμπα με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με την διοίκηση της Γουλβς, η οποία δέχεται να δώσει τον Μπονατίνι ως δανεικό, με την προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Δικέφαλος αναμένεται να δώσει στην Αγγλική ομάδα το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ έως το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Μπονατίνι δανεικό, ενώ οι δύο ομάδες συμφώνησαν να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη από κοινού μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Μπονατίνι, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Αγγλία μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μπει και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, η οποία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αν ο 25χρονος επιθετικός καταφέρει να πείσει με τις ικανότητες του τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου ότι αξίζει μιας τέτοιας επένδυσης οι Ασπρόμαυροι θα το τολμήσουν δίνοντας 4 εκατ. ευρώ στη Γουλβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ