Ο Ολυμπιακός ζήτησε εισιτήρια από τον ΠΑΣ, κι οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν

Ο Ολυμπιακός ζήτησε εισιτήρια από τον ΠΑΣ, κι οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν

Όπως είναι ήδη γνωστό μετά την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο του στα Γιάννενα, με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να ενημερώνουν πως ζήτησαν εισιτήρια με τους Γιαννιώτες να αρνούνται κάνοντας λόγο για πάγια τακτική που ακολουθείται στο ζήτημα των εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσω επίσημης ανακοίνωσής του το μεσημέρι της Δευτέρας (15/01) ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους Ζωσιμάδες για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι Γιαννιώτες ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι ακολουθώντας την πάγια τακτική τους όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ.

Από πλευράς τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν εισιτήρια για τον κόσμο της ομάδας, δεδομένου ότι και στη Λιβαδειά την προηγούμενη αγωνιστική ο κόσμος των Ερυθρόλευκων έδωσε δυναμικό παρών χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό ζήτημα, ωστόσο οι ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου» αρνήθηκαν, κάνοντας λόγο για «πάγια τακτική» που ακολουθείται από την ομάδα σύμφωνα με την οποία δεν δίνει ποτέ εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ