ΑΕΚ: Δεν παίρνει χαφ τον Ιανουάριο, «χλωμό» για εξτρέμ

ΑΕΚ: Δεν παίρνει χαφ τον Ιανουάριο, «χλωμό» για εξτρέμ

Δεν υπάρχει θέμα Ντιένγκ και δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ πέραν του Κρίστιτσιτς.

Δύο εβδομάδες απέμειναν για το τέλος της χειμερινής περιόδου με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς για την ενίσχυση της στον άξονα. Παράλληλα, ανανέωσε το συμβόλαιο του Ελντερ Λόπες που είναι τραυματίας και επιστρέφει τον Μάρτιο, ενώ επέστρεψε και ο Τάσος Μπακασέτας στην ομάδα επεκτείνοντας το συμβόλαιο του επίσης.

Σήμερα μπορεί να κυκλοφόρησε ξανά το παλαιότερο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ μέσω του «France Football», ωστόσο η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει άλλον μέσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με την απόκτηση του Σέρβου μέσου από τον Ερυθρό Αστέρα, η Ενωση έχει και τους Κώστα Γαλανόπουλο, Αλεφ και Ερικ Μοράν για το κέντρο, λύση για τον άξονα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος ανάλογα το σύστημα (όπως χθες με το 3-5-2), ενώ είναι «ανοιχτή» και η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες αν τα βρει με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο (όπως και ο Τάσος Μπακασέτας).

Επίσης, για την θέση του ακραίου επιθετικού φαίνεται ότι η επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στην ομάδα, βάζει… τέλος και στην όποια σκέψη για μεταγραφή εξτρέμ. Ο «Μπάκα» μαζί με τον Λούκας Μπογέ, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Χρήστο Αλμπάνη και υπό συνθήκες τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα είναι οι παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στα άκρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ από τον Μάρτη επιστρέφει και ο Λόπες.

Η ΑΕΚ βεβαίως θα κοιτά την αγορά μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου για κάποια εξαιρετική περίπτωση ακραίου επιθετικού. Μια περίπτωση… Κρίστιτσιτς. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο μέσα σε 15 ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ