Η Φορτούνα Ντίσελντορφ «έσβησε» τα σενάρια περί Κάναντι

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ «έσβησε» τα σενάρια περί Κάναντι

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 65χρονο Φρίνχελμ Φούνκελ, «σβήνοντας« έτσι τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Νταμίρ Κάναντι του Ατρόμητου.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της συνεργασίας της με τον Φρίντχελμ Φούνκελ, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, διαψεύδοντας έμπρακτα τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για τον Νταμίρ Κάναντι του Ατρόμητου.

Ο 65χρονος Γερμανός έχει μετρήσει 99 εμφανίσεις στον πάγκο της Φορτούνα, όντας εκεί από τον Μάρτιο του 2016 και οδηγώντας τη σε προβιβασμό στην Bundesliga. Το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε τον προσεχή Ιούνιο, εξ ου και ο λόγος που εμφανίστηκαν τα σενάρια περί Κάναντι. Αυτή τη στιγμή είναι στη 14η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 18 βαθμούς, ευρισκόμενη εντός του στόχου της παραμονής.

Ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του να αναλάβει ομάδα της Bundesliga, ενώ η Φορτούνα είχε έρθει σε (διερευνητική ουσιαστικά) επαφή με τον μάνατζέρ του. Ο 48χρονος είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το έργο του στο Περιστέρι, κάτι που διαφαίνεται από το ότι αρνήθηκε να μπει σε συζητήσεις με την πλευρά της ΑΕΚ το περασμένο διάστημα.

Η ανάρτηση της Φορτούνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ