Κορυφαίος της 16ης αγωνιστικής ο Βιεϊρίνια

Κορυφαίος της 16ης αγωνιστικής ο Βιεϊρίνια

Η ψηφοφορία από to10.gr για τον πολυτιμότερο της 16ης αγωνιστικής της Super League ολοκληρώθηκε και ο κόσμος επέλεξε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

To 39% των ψήφων έλαβε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία που διενήργησε to10.gr για την ανάδειξη του MVP της 16ης αγωνιστικής στη Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου στη νίκη με 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, ενώ συνολικά ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου κι αυτός που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι με το φάουλ του.

Στη δεύτερη θέση του γκάλοπ και πίσω από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, έχοντας καταλυτική συμβολή στο 2-0 μέσα στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού. Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 7’, ενώ από δικές του ενέργειες οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων συγκέντρωσε 25% των ψήφων.

Τρίτος στην προτίμηση του κόσμου αναδείχτηκε ο Χαβιέ Ματίγια ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Άρη στη δύσκολη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 και αυτός που πέτυχε το χρυσό γκολ για τους κίτρινους. Ο μέσος του Άρη έκανε τη διαφορά και συνολικά στο γκάλοπ συγκέντρωσε 21%.

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Εζεκιέλ Πόνσε της ΑΕΚ με ποσοστό 13%, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και στην πέμπτη θέση ο Ματίας Γκαστόν Κάστρο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στην ισοπαλία της Ξάνθης μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2) κερδίζοντας μάλιστα το πεναλτι από τον Μαυρομάτη στις καθυστερήσεις, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας ήταν 2%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ