ΠΑΟΚ: Παίρνει και Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Παίρνει και Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον Κάρολ Σβιντέρσκι, ήρθε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιόζιπ Μίσιτς για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Δικέφαλος σε λιγότερο από 24 ώρες έκλεισε δύο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι και ο δεύτερος όπως όλα δείχνουν είναι ο Κροάτης Γιόζιπ Μίσιτς. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συμφώνησαν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρότι από την Πορτογαλία έβγαινε πως οι Θεσσαλονικείς δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του κυρίως λόγω αγωνιστική ετοιμότητας, και αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές και ιατρικές εξετάσεις.

O 24χρονος μέσος ντύνεται στα Ασπρόμαυρα με την μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς χωρίς να ζητά αντίτιμο η Σπόρτινγκ. Η μοναδική υποχρέωση του ΠΑΟΚ είναι να καλύψει το συμβόλαιο του Κροάτη γι’ αυτό το διάστημα. Με την απόκτηση του Μίσιτς ο ΠΑΟΚ κλείνει άμεσα το κενό που υπήρξε στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Η επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή Κροάτη αμυντικού μέσου αφορά σε 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο δανεισμός χωρίς «ενοίκιο», με τον Δικέφαλο να καλύπτει μόνο το συμβόλαιο του παίκτη, που φτάνει τις 500.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια πρόταση έχει καταθέσει και η ιταλική Φροζινόνε, ωστόσο, η παρουσία του Μπράνκο στον ΠΑΟΚ και οι καλές σχέσεις που έχει με τον παίκτη και τον ατζέντη του, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Δικεφάλου.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η Σπόρτινγκ θα ήθελε να βρει αγοραστή για τον Μίσιτς, ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από τα 3.000.000 € που έδωσε για να τον αποκτήσει πριν από έναν χρόνο. Κάτι πολύ δύσκολο, ωστόσο καθώς ο διεθνής χαφ έχει φέτος μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 73 αγωνιστικά λεπτά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ