Απίστευτο: Δεν κλήθηκαν σε απολογία Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης και Σαραϊδάρης

Απίστευτο: Δεν κλήθηκαν σε απολογία Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης και Σαραϊδάρης

Η Σούπερ Λίγκα δεν κάλεσε σε απολογία τον προπονητή του ΠΑΟΚ και τα στελέχη του δικέφαλου, για το «ντου» στον διαιτητή Σκουλά και τον βοηθό Κωνσταντόπουλο στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ένα θέμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με αφορμή τις τελευταίες κλήσεις σε απολογία από την Σούπερ Λίγκα, είναι η στάση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Ναι, στο ημίχρονο του αγώνα που όλοι αντίκρισαν το «ντου» που έγινε στον διαιτητή Μανώλη Σκουλά και τον βοηθό Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι η πραγματικότητα. Η Σούπερ Λίγκα δεν κάλεσε σε απολογία τον προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του δικέφαλου του Βορρά, οι οποίοι προπηλάκισαν τον διαιτητή του αγώνα και τον βοηθό του.

Και δεν ήταν μόνος του ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Από κοντά και ο μάνατζερ του δικέφαλου, Παντελής Κωνσταντινίδης με τον Δημήτρη Σαραϊδάρη. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και βοηθός διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να επιτεθεί λεκτικά στον διαιτητή και τον βοηθό του.

Όπως φαίνεται βέβαια και από τα τηλεοπτικά πλάνα, υπήρχαν και εύσωμοι τύποι με διακριτικά του ΠΑΟΚ οι οποίοι προπηλάκισαν τον διαιτητή Σκουλά και τον βοηθό του. Αλήθεια, έγινε κάτι με το συγκεκριμένο ζήτημα ή όλα είναι καλά για την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος; Γιατί όπως διαβάσαμε από την επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας, ο δικέφαλος του Βορρά κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προφανώς για τους ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και των στελεχών του «δικέφαλου», οι οποίοι προπηλάκισαν τον διαιτητή και τον βοηθό του. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι δεν κλήθηκαν σε απολογία όσοι έκαναν το «ντου» στον διαιτητή και τον βοηθό του, όταν ο Σκουλάς σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην Τρίπολη.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μανώλης Σκουλάς έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνα για τα όσα του είπαν ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντινίδης με τον Σαραϊδάρη. Και αν έγραψε έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς έχουν πει στον διαιτητή και τον βοηθό του.

Απλά εδώ να θυμίσουμε πως όταν ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, στο ημίχρονο του αγώνα των πειραιωτών με τον Ατρόμητο, κλήθηκε σε απολογία και τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Στην περίπτωση όμως του Λουτσέσκου και των άλλων ανθρώπων του ΠΑΟΚ που έχουν περικυκλώσει τον Σκουλά και τον Κωνσταντόπουλο δεν… τρέχει τίποτα για την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι κλήσεις σε απολογία

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε όπως προαναφέραμε την κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 18-1-19 και ώρα 11:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, β΄, γ’, δ’ και ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/95249 από 14/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, β΄, γ’, δ’ και ε’, 3 περ. α΄ και στ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 12/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 12/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/5-ι’ από 14/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, 3 περ. α΄ και στ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) καθώς και στην από 14/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ