Η ξεχωριστή επίσκεψη Ποντένσε στο Institute of sports analysis

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει τις επιδόσεις του από μια άλλη οπτική γωνία, στην επίσκεψη που έκανε στο Institute of sports analysis

Η ξεχωριστή επίσκεψη Ποντένσε στο Institute of sports analysis | to10.gr

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ της ομάδας του λιμανιού έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε μια ξεχωριστή επίσκεψη καθώς πήγε στο Institute of sports analysis, στο οποίο παρακολουθούν μαθήματα όσοι θέλουν να γίνουν αναλυτές ποδοσφαιρικών αγώνων για να εργαστούν σε ομάδες.

Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σελίδα του ινστιτούτου στο facebook, ο Ποντένσε είχε την ευκαιρία να δει τις επιδόσεις του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, μέσα από τα «μάτια» ενός αναλυτή ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός άσος των πειραιωτών παρακολούθησε βίντεο από παιχνίδια του με την φανέλα των ερυθρόλευκων αλλά είδε και πολλά στατιστικά στοιχεία που αφορούν γενικότερη εικόνα των ερυθρόλευκων την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αν μη τι άλλο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε τον τρόπο με τον οποίο ανέλυσαν το παιχνίδι του στο Institute of sports analysis.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι αναλυτές των ομάδων είναι πολύτιμοι βοηθοί των προπονητών, καθώς η ανάλυση του παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας είναι μέρος μιας σωστής προετοιμασίας σε κάθε ματς. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων της πειραϊκής ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο