Χασάν: «Δεν έχω ζητήσει να φύγω από την ομάδα, είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό» (pic)

Χασάν: «Δεν έχω ζητήσει να φύγω από την ομάδα, είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Αιγύπτιος άσος του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μέσω ανάρτησης στα social media διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησής του από τους Ερυθρόλευκους, δηλώνοντας χαρούμενος στον Πειραιά και έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Θέση για τις φήμες περί αποχώρησής από το Λιμάνι πήρε ο φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, διαψεύδοντας τα σενάρια και τις πληροφορίες περί «φυγής». Ο 25χρονος άσος τόνισε ότι ουδέποτε ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσει, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που αποτελεί μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.

«Δεν είναι αλήθεια κάποιες ιστορίες που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες από τα Μέσα ενημέρωσης. Δεν φεύγω από το κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αν δεν είχαν την αναποδιά με τον τραυματισμό θα μπορούσα να έχω παίξει περισσότερο και να έχω σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση, κοιτάζω μπροστά και ετοιμάζομαι για τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα από Μέσα της πατρίδας του ανέφεραν ότι ο υψηλόσωμος άσος έχει εκφράσει τάσεις φυγής ζητώντας από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού την άμεση επιστροφή του στην Μπράγκα από την οποία έχει αποκτηθεί ως δανεικός.

Δείτε το:

https://www.instagram.com/p/BstAvCwBPwt/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR1IE-Odb26xmeFGi48MYEdhsoMQDqjZCoesJvovY4-Zu3PwktC4F6q-RZE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ